Våra medarbetare har expertkompetens inom Förvaltningsstyrning, Förändringsledning, Ledning och styrning, Interim management, Projektledning , Produktledning, ITIL, Change management, pm3, ITm5, COBIT, och IT-governance.

Hans Bergetoft
Managing Director

På Change of Lane tar vi oss an avancerade och utmanande IT-managementuppdrag. Detta har jag förmånen att få göra tillsammans med superduktiga kollegor. Att få arbeta i den här miljön är oerhört stimulerande och gör mig till en bättre Interim Managementkonsult.

LinkedIn
Tomas Zarnoczy
Partner / Experienced Change and governance manager
LinkedIn
Anders Brinck
COO / IT Management Consultant

Change of Lane är ett lagom stort företag där jag kan utvecklas tillsammans med kollegor som har samma intresse som jag, nämligen att utvecklas inom IT-management och långsiktigt skapa lösningar för professionell och långsiktigt hållbara lösningar för IT-organisationer. Att företaget dessutom är litet och öppet för att alla skall vara med och bidra till dess utveckling är ett stort plus i kanten.

David Hagdahl
IT Management Consultant

Jag trivs på Change of Lane för möjligheten att både utveckla mig själv och att vara med och utveckla företagets tjänster och produkter. Ett lagom stort gäng erfarna seniorkonsulter ger ett tryggt kompetensnätverk i mitt arbete. Change of Lane har ett trevligt företagsklimat där man känner sig delaktig och kan påverka.

LinkedInProfil
Janne Granström
IT Management Consultant

Change of Lane är ett bolag med trevliga, erfarna och kunniga människor med fokus på att åstadkomma resultat. Det, kombinerat med ett starkt strukturkapital kring förbättring av IT hos organisationer och med intressanta uppdrag, gör Change of Lane till det perfekta konsultbolaget för mig.  

Fredrik Lundberg
IT Management Consultant

Jag tycker det som är bäst med Change of Lane är dynamiken och flexibiliteten i det mindre företaget med de intressanta uppdragen som ofta är inom större organisationer inom privat och offentlig verksamhet. Det ger mig en god möjlighet att fortsätta utveckla mitt intresse och erfarenhet kring ledning av organisationer och förvaltningar.

Ann-Mari Ninnas
IT Management Consultant
LinkedIn
Håkan Erlingsson
Managementkonsult och förändringsledare
LinkedIn
David Ng
Senior Konsult och förändringsledare
LinkedIn
Change of Lane